Bejelentkezés


Használati útmutató

Célunk

A Tehetségesek.hu célja, hogy közzétegye tehetséges művészek alkotásait.

Mit küldhetek be?

A weboldalra saját műveidet illetve fordításaidat küldheted be, ez utóbbiakat pontos eredeti szerző és cím megjelölésével. Természetesen nem kerül publikálásra minden, ami nem a honlapra való nem jelenítjük meg az oldalon. Ettől függetlenül, ha annyira vicces, vagy ironikus az amit beküldtél, hogy az már jó, és emlékezetes maradhat, közzétesszük.

Az oldalon nem jelentetünk meg kizárólag felnőtteknek szóló, erotikus, erőszakos illetve egyes személyeket vagy csoportokat sértő tartalmakat.

Hogyan küldjem be alkotásomat?

A felhasználói gyorsmenü lehetőséget ad, hogy benevezd tehetséged "megnyilvánulását".

Beküldéshez be kell lépni az oldalra, melyhez regisztráció szükséges.

Ha irodalmi művet (verset, novellát) szeretnél feltölteni, a felhasználói gyorsmenüben belépés után ezt megteheted. Kérünk, a művet ne másold át vágólapon közvetlenül Microsoft Wordből mivel ez formázási hibát eredményez. Ha a műved Wordben van, először másold át vágólapon a Jegyzettömb (angolul Notepad) nevű alap Windows programba (Kellékek között van), majd itt ismét jelöld ki a szöveget, tedd át vágólapra (Control-C), majd ezt illeszd be az oldalban a megfelelő űrlapra. Ez a körülményes megoldás biztosítja, hogy a műved formázási hibáktól mentes legyen, és minden böngészőben hibátlanul megjelenjen.

Ha zenés vagy táncos videót töltesz fel, azt előbb töltsd fel a youtube.com-ra, majd a linkjét másold be a megfelelő helyre, adj neki címet. A videód így a tehetsegesek.hu-n kívül a youtube-on is megjelenik, így a feltöltéssel megsokszorozod esélyeidet a sikerre!

Ha festményt, szobrot, rajzot vagy fotót szeretnél elküldeni, belépés után válaszd a képek beküldése beküldése ikont, majd a galéria legördülő menüben válaszd ki a kép típusát. Felnőtt tartalmú illetve erotikus képeket nem áll módunkban elfogadni, beleértve az akt festményeket is.

Beküldtem a művem, miért nem látom?

A beküldött művek szerkesztői jóváhagyás után jelennek meg az oldalon. A feltöltésed és a publikálás között eltelhet több nap is, kérünk legyél türelemmel! Ha több nap után sem látod művedet, az valószínűleg nem felelt meg az oldal minőségi követelményeinek.

A versem illetve novellám nem jelenik meg, csak üres oldalt látok. Mi a probléma?

Formázási hiba valószínűsíthető, aminek gyakori oka, hogy Microsoft Wordből közvetlenül vágtad be a művet vágólapon keresztül. Ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot a Kapcsolat menüponton keresztül, hogy a hibát javíthassuk.

Ez a hiba jellemzően csak Internet Explorer alatt fordul elő, a szöveg Mozilla Firefox illetve más böngészőkkel általában megjelenik.

Nem sikerült a regisztrációm, mit tegyek?

Ha esetleg nem sikerült a regisztráció: nézd meg az aktiváló levelet a levélszemétben is, oda is küldhette a rendszer, ha ott sincs, próbáld meg egy másik -email címmel a regisztrációt!

Maradhatok-e anonymitásban?

Ez nem ajánlott, de ha nem szeretnéd, hogy neved megjelenjen a portálon, akkor az adatlapodon szerkeszd át neved felhasználónevedre.

Van-e valamilyen díja az oldal használatának?

Az oldal használata teljesen ingyenes. Sem a regisztrációért, sem a művek megjelenítéséért nem kell fizetni.

Van-e lehetőség linkcserére?

A tehetsegesek.hu linkcsere ajánlatokat nem fogad el. Ha szívesen megjeleníted az oldal linkjét, tedd meg. A tehetsegesek.hu-n lehetőség van hirdetni, amennyiben ez érdekel, kérj tőlünk ajánlatot a Kapcsolat menüponton keresztül.


 


Facebook

 Megosztás
Impresszum / Jogi nyilatkozat / Kapcsolat / Partnerek